Saltar al contenido

Inici curs Descobreix-te amb el Teatre

Vuitena edició Descobreix-te amb el Teatre: Dilluns 18:00h – 20:00h

Inici 2 de març

Espai Martaterapiacaldes, C/Canal,10, Caldes de Montbui.

https://g.page/espai-martaterapiacaldes?

Captura de pantalla 2020-01-21 a las 18.06.18

Que és Descúbrete con el Teatro?

Descobreix-te amb el teatre, és un projecte que neix de la unió entre el teatre, el creixement personal i la teràpia. Un projecte per acompanyar a les persones a descobrir qui són, amb tendresa i de forma divertida mitjançant l’art del teatre.

Primera part: Descobreix-te jugant - Introducció al Teatre terapèutic

Iniciem el curs utilitzant el joc com a porta d’entrada al treball personal. El joc ens obre un espai on ens oblidem de les nostres inseguretats i vergonyes i ens porta a viure l’experiència en el present i a realitzar unes primeres interaccions amb el teatre.

A les primeres classes realitzarem dinàmiques teatrals per a poder entrar en contacte amb aquest llenguatge de forma suau i progressiva, però sobretot divertida.

En aquesta primera part l’objectiu és començar a generar confiança en el grup i en el mètode de treball, per a poder finalment augmentar la confiança en un mateix.

Segona part: Expressió corporal i emocional a través del Teatre

En aquesta segona part aprendrem a identificar les nostres emocions, ubicar-les al nostre cos i expressar-les tant a nivell corporal com vocal. Tot aquest treball el realitzarem sense deixar de banda l’actitud lúdica i el joc teatral.

Estar en contacte amb les nostres emocions i ser capaços d’expressar-les, ens permetrà estar més tranquils interiorment i més còmodes amb els que ens envolten.

En aquesta segona part l’objectiu és, començar a obrir-nos al grup, deixar-nos sentir el que sentim i poder expressar el que ens passa, deixant de banda aquella veu interna que ens jutja i poder mostrar-nos al grup tal com som.

Tercera part: Els personatges que interpretem quan ens relacionem

En aquesta tercera part indagarem quins són els nostres personatges interns i els hi donarem veu a través del teatre.

Aquesta és la part més profunda i bonica del curs, on utilitzarem tot l’aprenentatge adquirit per a poder descobrir-nos en profunditat.

L’objectiu d’aquesta tercera part és tenir una mirada més amorosa cap a nosaltres mateixos i la manera en com ens relacionem amb el món. La vivència i el joc teatral ens permetran acceptar-nos i millorar la nostra autoestima.

Este formulario se encuentra actualmente en mantenimiento. Por favor, inténtalo de nuevo más tarde.